fbpx
E-fulfilment

Kennismaken?

Contact

Boudewijn
Boudewijn
Lees verder
De diensten van WDM Group waren snel, accuraat en betrouwbaar. Job's toewijding aan onze behoeften was merkbaar, wat resulteerde in een soepele fulfilmentervaring. Kortom, ik beveel WDM Group ten zeerste aan voor bedrijven op zoek naar een professioneel fulfilmentcenter.
Jesper van Engen
Jesper van Engen
Lees verder
Alles is goed geregeld! Fijne samenwerking en ze nemen alle zorgen van je weg. Aanrader!
Belluci
Belluci
Lees verder
We laten onze pakketjes nu al een tijdje door WDM versturen en zijn erg tevreden. Het is een innovatief en meedenkend bedrijf met de nodige expertise wat ze ook gebruiken om hun klanten te laten groeien.
Jesse Abbel
Jesse Abbel
Lees verder
We zitten al een tijdje bij WDM fulfillment en zijn over het algemeen zeer tevreden over de service die zij verlenen. Het is een bedrijf dat niet alleen aan zichzelf denkt maar er ook voor zorgt dat hun klanten meegroeien.
Jamar T
Jamar T
Lees verder
Geweldig bedrijf en een krachtig team!
Max van Engelen
Max van Engelen
Lees verder
Wij zijn nu een tijd klant bij WDM en maken gebruik van hun fulfilment. Bij WDM voelt het echter niet alsof je een klant bent maar alsof je deel uitmaakt van het bedrijf en het netwerk. WDM geeft ook uitstekend advies voor je bedrijf naast dat ze hun uitstekende fulfilment aanbieden. WDM wilt dat jij groeit en zorgt er voor dat jullie samen groeien. Als je op zoek bent naar een fulfilment partner heb je die bij deze gevonden.
Vorige
Volgende

E-Fulfilment

Met meer dan vijf jaar expertise in e-commerce, specialiseert WDM zich in het leveren van uitmuntende logistieke oplossingen. We bieden snelle verzendingen en ondersteunen verkoop op topplatformen zoals bol.com en Amazon. Ontdek hoe wij je helpen groeien in de competitieve online markt.

Forwarding

Wij bieden forwarding als extra dienst vanuit China, waarbij ons team en Nederlandse partner alles regelen vanaf jouw leverancier tot ons magazijn. Deze aanpak bespaart aanzienlijk op tijd en kosten, met concurrerende tarieven en ervaring zonder de gebruikelijke complexiteit van internationale verzendingen.

Maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

WDM group b.v.

Informatie

Contact