fbpx

Klanten Service​

Besteed je uit en concentreer je op andere taken! Klantenservice partner voor Bol.com en andere verkoopplatformen en webshops.

Waarom uitbesteden?

Wanneer je jouw klantenservice aan ons uitbesteedt, ben je verzekerd van een uitstekende bereikbaarheid & professionele klantenservice.

Bespaar tijd

Wij nemen de telefoon bereikbaarheid over

Voorkom negatieve reviews of beoordelingen

Servicenormen altijd boven de eis

Klanten service​

Wanneer je jouw klantenservice aan ons uitbesteedt, ben je verzekerd van een uitstekende bereikbaarheid, professionele klantenservice en de mogelijkheid om gemakkelijk op te schalen. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Hoewel onze focus en specialiteit liggen bij de klantenservice, bieden we meer dan dat. We denken graag met je mee om verbeteringen door te voeren en kunnen in overleg helpen bij andere belangrijke taken. Om mogelijke verbeterpunten te signaleren, is feedback van klanten essentieel. Daarom vinden wij goede communicatie tussen ons en jouw bedrijf erg belangrijk.

Tarief

€2,79

per gesloten case

Proces na aanmelding​

Wij helpen je graag bij het opzetten en integreren van de retour service met jouw webshop. Het onboarding proces is snel en efficiënt.

Samenwerkingsovereenkomst wordt op gemaakt

Servicebeleid bespreken

Meeting over communicatie tussen elkaar

Ready om te starten!

Maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

WDM group B.V.

Contact

© 2023 WDM group B.V. - All rights reserved
Designed by WDM Brands